Terug naar Klantverhalen

Investment Engineering

Investment Engineering | 28-06-2023

Investment Engineering investeert in, exploiteert en beheert windmolenprojecten. Daarnaast ontwikkelt Investment Engineering nieuwe projecten in eigen beheer en met derden. Het herontwikkelen van bestaande locaties is een speerpunt activiteit. Ons verdienmodel is opgebouwd rondom een drietal kernactiviteiten, te weten: (1) projectontwikkeling, (2) het produceren en verkopen van stroom en (3) service en onderhoud aan windmolens. We hebben te maken met kapitaalgoederen die sterk fiscaal gedreven zijn, aldus Luc Schürmann (DGA).

Hoe kwam u bij Huibers terecht?

“Voorheen zat ik bij een kantoor uit de Big Four. Eenmaal gestationeerd in Zeist heb ik eenvoudigweg drie accountantskantoren gebeld. Na een eerste kennismaking sprak de heer Snitselaar me wel aan. En zo ben ik bij Huibers terechtgekomen.”

Korte en bondige antwoorden

“Als ondernemer houd ik van eenvoud. Bij Huibers krijg ik altijd een kort en bondig antwoord. De communicatie verloopt dus goed.”

Ze snappen de context van mijn bedrijfsvoering

“Windmolens zijn kapitaalgoederen die sterk fiscaal gedreven zijn. Huibers snapt de context van onze bedrijfsvoering. En of het nu goed om windmolens in het binnen- of buitenland, Huibers geeft altijd een fiscaal advies wat daarop aansluit.”

Waarom kiest Investment Engineering voor Huibers?

  • Gesprekspartner past goed.
  • Korte en bondige antwoorden.
  • Huibers snapt de context van onze bedrijfsvoering.
  • Goede fiscale adviezen.