Terug naar Klantverhalen

Plameco

Plameco | 28-06-2023

Sinds 1982 realiseert Plameco luxe plafonds in elke gewenste ruimte. In slechts één dag wordt een vertrek voorzien van een nieuw plafond, dat wordt gespannen onder het oude plafond. De gepatenteerde plafonds zijn in diverse kleuren leverbaar en geven de ruimte een elegante uitstraling. Desgewenst worden zaken als verlichting en akoestiek ook direct geregeld. De verkoop vindt uitsluitend plaats via franchisenemers. Deze franchiseformule bleek een succes. Inmiddels zijn er ruim 150 franchisepartners actief in Nederland, België en Duitsland. “Door deze gestadige groei werd Plameco recentelijk controleplichtig”, aldus Robert Oudshoorn (Financieel Manager).

Al 30 jaar een goede band met Huibers

“Zo’n 30 jaar geleden vond de oprichting van Plameco plaats. Vanaf het eerste moment werken we samen met Huibers. De communicatie verloopt goed en we hebben nooit een discussie.”

Medewerkers zijn goed voor ons

“We kunnen altijd terugvallen op vaste en vertrouwde contactpersonen binnen Huibers. Ze zijn goed voor ons!”

Actief klankbord voor een second opinion

“Het komt regelmatig voor dat wij Huibers vragen om een second opinion. In dit soort adhoc situaties is het prettig dat je kunt vertrouwen op een actief en deskundig klankbord.” Controle van jaarrekening in goede handen “Door de groei van ons bedrijf zijn we genoodzaakt om onze jaarrekening voortaan te laten controleren. Vanzelfsprekend laten we deze wettelijke controle ook door Huibers verrichten. In samenhang met de verplichte controlewerkzaamheden kijken we ook naar aspecten waarvan wij vinden dat zij bijzondere aandacht verdienen. Zo levert de verplichte controle ons meer op dan alleen een afgevinkte checklist.”

Waarom kiest Plameco voor Huibers?

  • Al 30 jaar een goede band met Huibers.
  • Medewerkers zijn goed voor ons.
  • Actief klankbord voor een second opinion.