Over Huibers

Administratie, jaarrekeningen of de bedrijfsfinanciering: de accountants van Huibers staan jou bij op alle soorten ondernemersvraagstukken.

Oprichting

In 1975 werd ons kantoor opgericht door Jan Huibers RA/AA. Geleidelijk aan zijn we uitgegroeid tot een middelgroot en allround accountantspraktijk met 25 medewerkers en vestigingen in Veenendaal en Zeist.

Regionale, nationale en internationale focus

Als ondernemer kun je bij ons terecht voor specialisten die vertrouwd zijn met plaatselijke en regionale ondernemersvraagstukken. Dankzij onze actieve houding en welgemeende betrokkenheid werken we tegenwoordig voor cliënten door heel Nederland. Daarnaast houden we ons steeds vaker bezig met vraagstukken van internationaal ondernemen.

Aanhoudende groei

Ondanks de marktontwikkelingen weten wij bij Huibers jaarlijks een continue groei te realiseren. Dit hebben we te danken aan de plezierige samenwerking met onze cliënten. Wij gaan dan ook nooit voor de quick win, maar altijd voor een langetermijnsamenwerking.

Kwaliteitsgarantie

Bij Huibers staat jouw tevredenheid voorop. Wij streven naar kwaliteit in alles wat we doen. Onze mensen krijgen daarom voortdurend interne training om ervoor te zorgen dat hun kennis en kwaliteit up-to-date blijven.

Betrokkenheid

Huibers Accountants steunt met veel liefde de stichting Duchenne Parent Project.

Duchenne spierdystrofie is een aangeboren en ongeneeslijke spierziekte waarbij je spieren langzaam, maar zeker afbreken. Hierdoor word je minder sterk. Kinderen met deze ziekte kunnen bijvoorbeeld niet goed rennen en vallen vaak.

Samenwerking

Jouw ambities zijn ons vertrekpunt. Daarom stellen we indien gewenst samen met jou een samenwerkingsdocument op. Wat zijn jouw dromen en wat wil jij als ondernemer bereiken met jouw bedrijf? Door gezamenlijk doelen te stellen, hebben we een duidelijke houvast om jouw dromen waar te maken.

Wordt onderdeel van het Huibers team!

Als je onze visie deelt en over de juiste diploma’s beschikt, komen wij graag met je in contact.