Terug naar Klantverhalen

Verhoek Printing Consultants

Verhoek Printing Consultants | 28-06-2023

Al meer dan 15 jaar is Verhoek Printing Consultants te Veenendaal een betrouwbare intermediair in drukwerk. Als kleine zelfstandige ondernemer koopt Ronald Verhoek drukwerk in voor zijn klanten. Hij fungeert daarbij als intermediair voor o.a.: uitgeverijen, reclamebureaus, drukkerijen en bedrijven die zelf eindgebruiker zijn. Met name voor complexe en grote hoeveelheden drukwerk is Verhoek Printing Consultants een vertrouwde partner.

Coach tijdens de opstartfase

“Voordat ik het besluit nam om voor mezelf te beginnen, werkte ik allang in de grafische branche. De materie was min of meer gesneden koek. Maar het eigen ondernemerschap was nieuw voor mij. Allerlei vragen kwamen bij me op. Welke ondernemersstructuur past het beste bij mijn bedrijf? Financiële administratie? Arbeidscontracten? Verloning? Btw? Auto van de zaak? Al snel kwam ik bij Huibers terecht. Min of meer als een coach hebben zij mij begeleid tijdens de opstartfase.”

Meedenken, zowel zakelijk als privé

“Inmiddels zijn we 15 jaar verder en nog steeds is er sprake van een goede zakelijke relatie. Ze zorgen voor een goede ondernemersbegeleiding. En zowel zakelijk als privé wordt er met mij meegedacht. Als er meerdere opties zijn, adviseren ze me over het beste alternatief. De uiteindelijke beslissing neem ik vervolgens zelf. Al met al ben ik meer dan tevreden over hoe Huibers met mijn belangen als DGA omgaat. Zij behandelen mij soortgelijk zoals ik met mijn eigen klanten omga!”

Waarom kiest Verhoek Printing Consultants voor Huibers?

  • Huibers als coach.
  • Goede ondernemersbegeleiding.
  • DGA-belangen in goede handen.
  • Vertrouwde partner voor kleine zelfstandige ondernemer.