Samenwerking

Huibers helpt jou doelen stellen

Jouw ambities zijn ons vertrekpunt. Daarom stellen we indien gewenst samen met jou een samenwerkingsdocument op. Wat zijn jouw dromen en wat wil jij als ondernemer bereiken met jouw bedrijf? Door gezamenlijk doelen te stellen, hebben we een duidelijke houvast om jouw dromen waar te maken.

Op deze manier begeleiden en ondersteunen wij jou om alles uit jezelf en jouw organisatie te halen. Het gaat bij ons namelijk om jou als ondernemer en jouw organisatie en niet alleen om cijfers en belastingen. Door onze klanten nog beter te leren kennen, zijn wij in staat om maatoplossingen te bieden.

Wij zijn jouw business coach én sparringpartner. Het gaat ons om jouw zakelijke ambities. Oftewel: welke richting wil jij met jouw onderneming op en wat is jouw stip op de horizon? Denk bij het opstellen van dit soort ambities aan: groeivisie, rendementsverbetering, zelfstandig blijven en/of samenwerken, efficiënte interne organisatie, verbetering van de automatiseringsgraad, vergroting van de naamsbekendheid en jouw visie op de toekomst.

Eventueel zijn persoonlijke ambities en passies ook belangrijke drijfveren. Hier houden wij natuurlijk rekening mee. Door ons samenwerkingsverband bespreken we jouw uitkomsten en toekomstplannen. Daarbij geven we onze visie op basis van onze bedrijfskundige en fiscale achtergrond. Zo zijn wij niet alleen jouw business coach, maar ook jouw sparringpartner.

Onze samenwerking zorgt voor grip op de toekomst van jouw onderneming. Op basis van het opgestelde samenwerkingsdocument zetten we samen de eerste stappen om meer grip op jouw toekomst te krijgen. Het is onze ervaring dat het op schrift stellen van ambities, passies en uitdagingen ondernemers pas écht richting geeft aan hun doelen.

Ons motto luidt dan ook: ‘werk niet alleen hard in jouw onderneming, maar werk vooral ook aan jouw onderneming’.

Wordt onderdeel van het Huibers team!

Als je onze visie deelt en over de juiste diploma’s beschikt, komen wij graag met je in contact.